Skip to Content

Training and Events

IIA Albania Trajnime dhe Ngjarje

IIA Albania në bashkëpunim me Albanian Association of Banks, organizon trajnimin virtual Operational Risk - Assurance & Improvement në datat 26 - 27 Nëntor 2020.


Ky trajnim prej 8 orësh drejtohet nga Ariane CHAPELLE, një emër i mirënjohur në fushën e Riskut Operacional, fituese e çmimit 'Outstanding Achievement of the Year in Operational Risk' në vitin 2019 nga Risk.net, dhe pa dyshim një prej kontribueseve më të mëdha të studimit të riskut operacional, si në fushën e kërkimit, mësimdhënies, konsulencës, trajnimeve dhe botimit të një prej librave bestseller në fushën e vet "Operational Risk Management: Best Practices in the Financial Services Industry".

Vendet janë të limituara, ndaj ju sugjerojmë plotësimin e procesit të regjistrimit përpara datës 10 Nëntor.
Për më shumë informacion mbi axhendën e trajnimit klikoni https://bit.ly/3mvaciI ose na kontaktoni në info@aiia.al.